أهلا وسهلا بك يا |زائر| في سوق السراي
 
شبكة قلوب العربالرئيسيةالتسجيلدخول

شاطر | 
 
 

 صفات الانبياء دانمركي -Kvaliteter af profeterne, fred være med dem

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
lobnan
عضو نشيط
عضو نشيط
avatar

الدولة : لبنان
عدد المساهمات : 98
تاريخ التسجيل : 21/12/2010
العمر : 48
ذكر
 
مُساهمةموضوع: صفات الانبياء دانمركي -Kvaliteter af profeterne, fred være med dem   الأربعاء يناير 05, 2011 2:31 am

 


Kvaliteter af profeterne, fred være med dem

Og advarsler om, hvad løj om nogle af profeterne


Lovet være Gud, vi prise ham og søger Hans hjælp og Nsthdi, og vi takker ham, og vi søger tilflugt hos Allah fra ondskaben i os selv og vores onder, fra Allah guider ikke vildledende ham og ikke vildleder Hadi, og jeg bærer vidnesbyrd om, at der ikke er gud end Allah, alene uden partner, ikke uden fortilfælde, eller imod ikke matche ham, og jeg bærer vidnesbyrd om, at vores elskede og Azimna og æble i vores øjne og vores leder Muhammad er Hans slave og Hans Sendebud, og beskrivende og Habiba Allah velsigne ham og sendte hver Messenger.
Efter slaver af Allah, formane jeg dig og mig til at frygte Allah den Almægtige siger i sin bog:) og gav ham Isak og Jakob, både vejledt og styret af Noah og hans afkom af David og Salomon og Job og Josef og Moses og Aron, samt belønne de gode * og Zekarja, John, Jesus og Elias hver af de retfærdige * og Ismail og Elisa og Jonas og Lot, og begge foretrak at Worlds * ([Surat al].
Bøn og fred på Guds profeter fra Adam til Profeten Muhammad, hvem Gud gjorde dem det bedste af skabelsen at dette vers), og begge foretrak at Worlds * (.
Og en stor ære for os i dag, at vores tunger Nattr erindring kvaliteter og egenskaber af Guds profeter. Profeti fra nogen nyheder historie at fortælle, fordi den profeti fra Gud, eller stammer fra nogen højde af profeti, profeter høj kvaliteter høj. Vi må tro, at alle Guds profet skal være varige endnu ærlig, troværdig og håbede fra forstillelse.
Vonbia Gud Venner af Gud umuligt for dem at ligge, fordi det er i strid med placeringen af manglende profeti. Det er umuligt at have en forræderi mod sekretariatet, og umuligt for dem fersk Balrmalp hvad Kachtlas at se på kvinder med lyst. Det er umuligt for dem snak om Kaltlfez verbalt oprørende. Det er umuligt at have en ringe forståelse af apati. Kedelig og ikke forstår de ord fra den første tid, men efter at det gentager flere gange, er det umuligt i hele højre side af profeter, der er en profet eller en forræder eller Rvel SVER eller Blade sind. Og Gud redde dem fra vantro før og efter den profeti, og redde dem fra synder såsom utroskab og beskytte dem mod mindre shabbiness Ksergp druer. Det skal bemærkes, at alle profeter, inklusive ikke veltalende kunst, som er en tunge i knob og afasi og fremskynde de ord ikke udtale bogstaver i tungen, ikke også Tota ikke Oltg. Og det bliver defekt udtalen ra Guinea eller Lama og Seinen W, for eksempel.
Det var umuligt for Guds profeter havde tungen i indvandrere og Antiquities, fordi hvis det er tilladt for dem at øget tillid til gyldigheden af, hvad de siger, og nogen skulle til at sige at fortælle ham de ord af profeten «Hvad Ederina, at det ville sige på forsiden af ovennævnte tungen» Så profet ville han sige ord andet end at han ønskede at sige . Forud for tungen at tale noget andet end menneskelige vilje, men at være på tungen og ikke havde til hensigt at sige overhovedet.
Og også umuligt for dem til vanvid, og effekten af magi i deres sind, er det ikke tilladt at tro, at profeten havde den virkning, magi i hans sind.
Og Guds profeter med dem alle var gode og skønhed, har måske ikke den sygdom, der fremmedgør mennesker fra dem. Allahs Sendebud fred være med ham: «Gud sendte profeten med en smuk ansigt, men god lyd, og at profeten er bedst i ansigtet og den bedste stemme".
For Profeten Ayub Han gjorde det ikke ondt fugl frastødende, men Abtlah Gud svøbe af svær varede atten år og mistede sine penge og sin familie, så Allah helbredte ham, og indskærpede og leve en masse drenge, nogle mennesker er uvidende opfinde det og sige, at ormene spiser hans krop, de hævder, var ormen falder og derefter tage den orm og give det tilbage til det sted af hans krop og siger: "O min Herre skabte en holistisk opretholdelse af levebrød, der». Denne fejl og kætteri og Gud forbyde det.
Guds profeter, alle ejere skabte sammen, ikke også en ulempe skabt, var ikke dem, halt eller forkrøblede og blind, og vor Herre Jacob af intensiteten af grædende om profeten Joseph hans øjne blev hvide fra intensiteten af hans sorg over sin søn Josef, græd tungt indtil hans øjne blev hvide og derefter Gud svarede Almægtige være med ham af syne, hvad Josef sendte sine skjorte fra Egypten til den by, hvor seeren af at vende.
Det er ikke tilladt at sige, at Adam fred være med ham, var brutal abe-lignende væsen, siges det, at det ikke er en muslimsk Gud.
Han siger i sin bog:) Allah har valgt Adam og Noah, familien, Abrahams Imran over verdens * ([Al familie af Imran], og den Almægtige siger i sin hellige Bog:) Befolkningen i en nation, Allah sendte profeter til at give gode nyheder og Warner og sendt ned med dem Bogen i Sandhed at dømme mellem mennesker i hvori de er forskellige, og kun de, der var uenige med, at Ootoh, efter at det kom til bevismateriale, herunder en prostitueret en gave fra Gud dem, der tror på, hvad det adskilte sig fra højre med hans tilladelse, og Allah guider hvem Han vil til en lige vej * ([Al-Baqarah] vers.
Længe siden, alle mennesker på religionen islam, på det tidspunkt profeten Adam var alle om islam var ikke blandt dem en vantro, men der polyteisme og vantro i Gud efter Profetens Idris fred være med ham, og holde Gud elskede profeter advaret om polyteisme og afgudsdyrkelse af deres nationer. Gud siger:) Jeg har åbenbaret til dig og til dem, før dig, sikkert, at Ihbtun din virksomhed og være blandt taberne * ([al-Zumar]. Betyder apostlene, som kom efter Idris), når de foretager * (dvs. når de foretager en af dine nation. ) Til din virksomhed Ihbtun * (enhver form for arbejde), og være blandt taberne * (jeg mener, der delte det være taberne.
Denne advarsel til FN profeter og ikke til profeterne, profeter er brødre i troen er eliten af skabelsen, har Gud favoriserede verdener og redde dem fra synd og utroskab og betyder synder før og efter Profetskab. Pas brødre tro, som forråder Guds profeter.
Blandt de nedværdigelser nogle ord af Profeten David, fred være med ham sendte sin hærfører til at dø i kamp for David at gifte sig denne kvinde og leder, betyder det ikke blive korrupte og fremstillede en profet Guds profeter. Solen Gud profeter hindringer hvis navnene på grimme navne afskyelige være Gud beskyttet mod profeterne har deres navne fra maligne eller maligne eller afledt af maligne. Det er ikke tilladt at sige, at handling sodomi stammer fra navnet på profeten Lot, Vlfez sodomi var før sodomites, men befolkningen i Lut var de første til at gøre den handling afskyelige blandt mennesker, og ordet var genstand for arabisk talere ved folk i partiet tilbage.
Det var Lots folk fra grusomhed i deres hjerter og korruption af moral Etjaheron af synd homoseksualitet og Isttron ingen skam, og Gud sendte sin profet Lot til dem og opfordrede dem til religionen islam og tilbedelse af Gud alene, og forbød dem mod misbrug og ondt og de tabuer, der Alovail er frastødende. Men de holdt på deres vantro og engagere dem og er gået i deres vildledning og til at bekende deres uforskammethed af homoseksualitet. Lot fred være med ham, spurgte han sin Herre, den sejr for dem. Han siger, at historien om profeten Lot:) sagde: "Herre, hjælp mig på folkemusik spoilere * ([Al Spider].
Sendt fra Allah til befolkningen i Loot engle til at ødelægge dem med værdighed og er Gabriel og Michael, Israfel overgivet til deres landsbyer beskæmmet dem, og faldt ud af deres lidelser. Og kom til Profeten Lut fred være med ham billeder af unge Jumeili billedet (uden uden genital organ mandlige) test fra Gud til mennesker af Lut og etablering af bevis mod dem, og ikke fortælle Lot i starten Bhakiqthm, Clean profeten Lot, de er gæster kom Istadhavouna men tog medlidenhed med dem og er bange for hans folk, der overfalder dem, og fik Det fremgik hans kone var en vantro ondsindede tracking Hui jeg fortalte hende folk, hendes folk og sagde til dem, at mænd i Lots hus, jeg har aldrig set deres ansigter som en kat. Når han hørte folk Loot nyheder, så viste sig, ilede til hans hus, fred være med ham ønskede at angribe hans gæster, havde han lukket døren og englene med ham i huset, og under svarer til at indgå i hans folk fra bag en dør, og de behandles døren til Evthoh, da han så englene, billedet af profeten Lut fred være med ham nød meget Bhakiqthm og fortalte ham, at de ikke er mennesker, og de er engle, Guds budbringere, og er kommet for at ødelægge denne landsby ved kendelse af Guds fordi folk er uretfærdige på grund af deres vantro og korruption.
Og bede om tilladelse Jibreel Herren i deres sætninger så vred, at han, fred være med ham gik ud til dem og ramte deres ansigter, deres øjne Aftmst fløj parti, afveg fra væggene og føle løfter og truende profeten Lot. Da det anmodede profeten Lot, englene når datoen for deres ødelæggelse? De sagde: om morgenen. Han sagde: "Hvis Ohlktamohm nu, sagde de til ham: Er det ikke om morgenen relative?.
Og ramte sodomites Guds ikke er modtaget hård straf, Gud den Almægtige siger:) når han kom til os, at vi på hovedet og regnede sten bagt pisang, * ([Hud], indtast Jibreel fjer en af længerne i deres landsbyer og byer blev fire eller fem af deres oprindelse og Aqtalhn herunder folk i Lot-troende rejste dem alle, indtil han nåede himlen selv hørt englene i himlen, og de første stemmer Dicthm gøende hunde på dem, og derefter hendes hjerte begyndte beskæmmet dem, en reaktion vendes ved Guds vilje og hans magt. Lot fred være med ham gik ud aftenen før den stigende af solen, og hans kone var gået tabt med de vantro døde.

 

 

 

 


الموضوع : صفات الانبياء دانمركي -Kvaliteter af profeterne, fred være med dem  المصدر : موقع قلوب العرب

lobnan ; توقيع العضو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حمادهـ
مشرف قلوب العرب
مشرف  قلوب العرب
avatar

عدد المساهمات : 1502
تاريخ التسجيل : 10/08/2009
العمر : 36
ذكر
 
مُساهمةموضوع: رد: صفات الانبياء دانمركي -Kvaliteter af profeterne, fred være med dem   الأربعاء يناير 05, 2011 10:52 am

 

لافائدة من تلك المواضيع اخي ,, نريد مواضيع باللغة العربية

 

 

 

 


الموضوع : صفات الانبياء دانمركي -Kvaliteter af profeterne, fred være med dem  المصدر : موقع قلوب العرب

حمادهـ ; توقيع العضو


لسعتني عقارب الوقت تسارقني الاحزان .. ايام مضت والشمس لا تشرق إلا لتبعث في عيني ضوء النهار .. كأن الغربة️ تأسرني في أعماق اللهيب وأجعل من سنيني رماداً ليوم حزين وصوت الزمان يسرقني الى البعيد . دقات قلبي أوقفت الزمن للحظة️ عندما سمعت إسم بلادي عبر الاثير ورغم المسافات والكثبان .. نظرت بين عينيها لاح في تفكيري صفو الايام الجميلة️ أيام الصبا حين كان الحب جارفاً ومضى الوقت كشهاب في السماء ودموع الفراق تلاحقني تؤلمني .. أخ️ذتني غربتي وتفرقنا وذبنا في بقايا الزمن .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.3rbqoloob.com
 

صفات الانبياء دانمركي -Kvaliteter af profeterne, fred være med dem

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
 
صفحة 1 من اصل 1

تذكر قول الله تعالى { مَا يَلْفِظُ مِن قَوْلٍ إِلا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ } سورة ق الآية 18
صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: المنتدى العام :: قسم الدين ألاسلامي-
أهلا وسهلا بك يا |زائر| في الموقع العربي الاول للتعارف والصداقة والزواج
قوانين وشروط استخدام موقع قلوب العرب | دردشة وشات قلوب العرب | تابعو قلوب العرب على الفيس بوك | تابعوا قلوب العرب على تويتر | الاشتراك في قلوب العرب