أهلا وسهلا بك يا |زائر| في سوق السراي
 
شبكة قلوب العربالرئيسيةالتسجيلدخول

شاطر | 
 
 

 القيدة النسفية دانمركي ـ sandheden

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
lobnan
عضو نشيط
عضو نشيط
avatar

الدولة : لبنان
عدد المساهمات : 98
تاريخ التسجيل : 21/12/2010
العمر : 48
ذكر
 
مُساهمةموضوع: القيدة النسفية دانمركي ـ sandheden   الأربعاء يناير 05, 2011 2:42 am

 

Han sagde, at folk sandheden: Fakta ting fast, og viden om Verifier modsætning til sofisteri.

Og begrundelserne for videnskaben til at oprette tre ting: sanserne af lyd, og den news-Sadiq, og sindet.


Valhawwas fem: hørelse, syn, lugt, berøring, og alle fornemmelse af dem til at stoppe, hvad hun placeret ham Og nyheden gælder for to typer:. Én til nyhederne ofte, hvilket er bevist om tunger af mennesker, der tror ikke medvirken, til at lyve, hvilket er positivt for videnskaben er nødvendig, såsom videnskab konger gratis gange i fortiden og fjerntliggende lande.

Den anden type: nyheder messenger pro mirakel, kræver en deduktiv videnskab, og videnskab kan sammenlignes med den hårde tags hårde videnskab nødvendigvis i den sikkerhed og stabilitet.


Sindet er en grund til at vide, også, og viste sig for ham intuitivt det er nødvendigt, såsom videnskab, at alt fra den største del.

Og bevist ved slutning er begærlig.

Og inspiration er ikke en viden om årsagerne til sundhed for de mennesker på det rigtige ting.


Og verden i alle dens dele ajourføres, fordi det er de objekter og symptomerne, Valoaian hvad den gør af sig selv, er enten en sammensat eller sammensat, Kaljohr, en integrerende del, og tilbuddet ikke stå alene, og forekommer i objekter og juveler, Kaloloan og universer og lokkemad og dufte.

Og opdateret for verden er Gud den Almægtige, den Ene, de gamle kvarter, Kader, Knowing, hører, ser, Ahaii, discipel, er ikke præsenteres, eller kroppen, i det væsentlige, ikke en fotograf, ikke en begrænset, ikke tælles med, eller Mtbed, ikke stykkevis, ikke uendelig , og beskrevet Balmahep, eller hvordan, kan heller ikke på plads, er det ikke tidløs, ikke noget, der ligner ham, eller gå ud af sin viden og evne ting.

Har de kvaliteter af evig liste selv, som hverken han eller den anden.

En videnskab, og den evne, liv, styrke, hørelse, syn, og vil og vil og dåd, og syntese, og Altersiq, og tale, en taler, ord, er en opskrift for ham, evig, ikke som bogstaver og lyde, en opskrift i modsætning til Scott og onde, og Gud den Almægtige højttaler ved chef for NAA laboratorium.


Og Koranen Guds ord er et væsen, er det skrevet i Massahva, konserveret i vore hjerter, kan du læse vores sprog, vores ører hørte, men sagen.

Konfiguration og status af Gud evig, som er konfigureret til verden og betydningen af hver del af dens dele, der ikke i evigheden, men for den tid han var på sin viden og sin vilje.

Det er ikke vores komponent.

Kapacitet og vilje til Gud alene evig liste.

Og visionen af Gud Award i sindet på grund af transport, reageret positivt audioguide de troende vil se Allah i bolig i det hinsides, mener han ikke på plads eller på siden af interviewet ikke bevise en sammenhæng stråle og en afstand mellem seer og almægtige Gud.

Og Gud den Almægtige Skaber gerninger alle, vantro, tro og lydighed og ulydighed, som alle er hans vilje og hans vilje og hans styre, og hans sag og værdsættelse.

For slaver af de handlinger, valgfrie Ithabon og straffet dem.

Og al-Hasan, herunder samtykke af Gud, og den grimme, der ikke er givet samtykke til.

Muligt og med den handling, hvilket er evnen til at handle, og dette navn er placeret på sikkerhedsmæssige grunde, plante og byttedyr, og sundhed idriftsættelse støtte dette muligt.

Skal henføres til en person, der ikke i hans magt.

Og der er smerter i sleben umiddelbart efter at have ramt et menneske, og brydning i glasset umiddelbart efter at bryde et menneske, og lignende, alt dette væsen til Gud, ikke til slave-making i oprette den.

Bogelh døde og dræbte, og en sigt.


Hellige og levebrød, og alle opfylder de samme levebrød: var halal eller haram, kan jeg ikke forestille mig, at en levende person ikke spiser eller spiser andre levebrød.

Og Allah fører på afveje, hvem Han vil og guider hvem Han vil.

Hvad er den bedst egnede til slaven, at der ikke pligt over for Gud.

Og pine af graven for de vantro og nogle syndige troende, og blødgøre folk lydighed i graven, herunder Gud kender og ønsker, og spørgsmålet om ondskab og irettesat fast lydindikatorer.

Og Baath-partiet, højre, vægten lige, og bogen højre, og spørgsmålet højre, og højre bækken, og den rette vej, og at Paradis og Helvede er sande, nemlig "Mohamed sagde, at to skabte ting er stødt på, ikke, og hverken vil deres forældre vil aldrig ophøre.

Og store går ikke ud af den forsikrede af tro, ikke træder i vantro.

Gud tilgiver ikke, at engagerer ham, og tilgiver, hvad der er udover at til hvem Han vil af større og mindre synder.

Straf kan være en lille, og amnesti for de store, hvis ikke var til at betragte, og Kafr istehlal.

Og konstant forbøn for apostlene og de gode i den rigtige for befolkningen i synd, og folk i synd i trofaste ikke henviser gøre i ilden.
Og tro er at certificere, hvad han bragte fra Gud og anerkendt.


Med hensyn til virksomheden vokser i sig selv, og tro ikke stige eller falde.

Tro og islam er en.

Hvis der er en person til ratifikation, godkendelse gælder for ham at sige: Jeg er en sand troende, og bør ikke sige: Jeg er en troende, om Gud vil.

Og glade kan komme til sorg, og Vaks var glad, og ændringen for at være lykkelig og ulykkelig uden Delight og søskende, to af Guds egenskaber Almægtige, ændrer ikke på Gud eller Hans egenskaber.


Send I visdom af apostlene, Gud har sendt budbringere fra mennesker til mennesker og til at advare missionærerne og afslørende for folk, hvad de har brug for fra verdslige anliggender og religion.

Og støttet dem med mirakler Naqdhat vaner.

Den første af profeterne Adam, fred være med ham, og den sidste var Muhammad fred være med ham, og Roy erklæring lovede i nogle samtaler, og den første, som ikke er begrænset til nummeret på etiketten, den Almægtige Gud sagde: ((nogle af dem har nævnt for Dem, og hvem du ikke Nkss)), eller tro på det angivne antal af dem at komme ind ikke en af dem, eller ud af dem er af dem, og de var alle informanter informanter fra Gud den Almægtige, ærlig mentorer.

Det bedste af profeterne Muhammed fred være med ham.

Slaver og Guds engle, der arbejder i ham, ikke er beskrevet som mand eller kvinde eller feminin.

Bøger og Gud åbenbaret til Hans profeter, og mellem de kommandoer og forbud og løfter og advarsler.

Kristi Himmelfart af Allahs Sendebud fred være med ham vågen i person til himlen, så til den almægtige Gud fra oven til højre.

Og Værdigheder af patriarkernes højre, hvilket viser værdighed på vej til at afsætte den vane Crown til at skære lange afstande inden for den tid få, og fremkomsten af mad og drikke, tøj når det er nødvendigt, og gå på vandet i luften og ord livløse objects Ajme siv og overskrift svøbe og tilstrækkeligheden af vigtige fjender, og andre ting, der skal mirakel af profeten, der udkom denne værdighed en af nationen; fordi den viser dem, at Crown, vil være kronen og kun have ret i sin religion, og religion til at anerkende hans budskab.

Og det bedste af menneskehedens efter Profeten Abu Bakr, så Omar al-Faruq, så Osman med lys, så lokaler, og rækken af sådan en ordning.

Og arv, og derefter 30 år efter kongen og Fyrstendømmet.

Og muslimer har ikke brug for dem fra Imam, gennemførelsen af deres domme, og etablering af grænserne, og fylde Tgorehm, behandling af deres hære, og tog deres velgørenhed, og erobre Almtgelbp og nysgerrige og banditter, og etablering af indsamlings-og helligdage, og dele af tvister mellem mennesker, og til at acceptere certifikater baseret på rettigheder, og hjælpe små og trivielle ting, der ikke deres forældre, og fordelingen af byttet.

Så imam skal kunne ses, ikke skjult og venter, og være fra Quraish fra andre måske ikke, for så vidt angår Bani Hashim.

Kræves ikke at være ufejlbarlige, de bør heller ikke de bedste folk i sin tid, og krævede at være af befolkningen i tilstand af absolut fuld Saisa stand til at gennemføre bestemmelserne og holde sig inden for hus islam og retfærdighed for de undertrykte fra undertrykkeren.
Må ikke blive isoleret og Imam gør ondt og uretfærdighed.

Det er tilladt at bede bag al retfærdighed og tøjlesløs, og bede alle fastlandet og tøjlesløs.

Og stoppe kammerater blev kun nævnt okay.

Vi er vidne til i de sidste ti lovende dem, der prædikede profeten fred være med ham.

Vi anser aftørre over sokker i rejse-og byområder, benægter ikke vin datoer.

Vogter af graden af profeterne, ikke nå til, hvor en person falder for de påbud og forbud.

Og teksten på manifestationer, Valtl dem til betydninger påstået af befolkningen i sub-ateisme, modtaget ord kufr, og om synd, kufr, og undervurderet kufr, og hån af loven er kufr, og fortvivlelse af Allah er kufr, og sikkerheden for Allah er kufr, og ratificeringen af præsten, herunder fortælle ham om de usete og løgn.

Og nul er ingenting.

I bøn for de døde og levende dem til at tro dem til gavn for dem.

Og Gud besvarede opkald og servering behov.


Og fortalt af profeten fred være med ham Tegn på tidspunktet for Antikrist og dyret ud af jorden og af Gog og Magog, og nedstigningen af Jesus, fred være med ham om aftenen og solen stiger op fra vest er det rigtige.

Flittig og kan begå fejl og sår.

Bedre mennesker og budbringere fra englene budbringere, budbringere og engle af de bedste mennesker i almindelighed, og offentligheden bedre end mennesker englene.

Har tro Alnsfip
Priset være Allah, Lord of the Worlds

 

 

 

 


الموضوع : القيدة النسفية دانمركي ـ sandheden  المصدر : موقع قلوب العرب

lobnan ; توقيع العضو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حمادهـ
مشرف قلوب العرب
مشرف  قلوب العرب
avatar

عدد المساهمات : 1502
تاريخ التسجيل : 10/08/2009
العمر : 35
ذكر
 
مُساهمةموضوع: رد: القيدة النسفية دانمركي ـ sandheden   الأربعاء يناير 05, 2011 10:48 am

 

لافائدة من تلك المواضيع اخي ,, نريد مواضيع باللغة العربية

 

 

 

 


الموضوع : القيدة النسفية دانمركي ـ sandheden  المصدر : موقع قلوب العرب

حمادهـ ; توقيع العضو


لسعتني عقارب الوقت تسارقني الاحزان .. ايام مضت والشمس لا تشرق إلا لتبعث في عيني ضوء النهار .. كأن الغربة️ تأسرني في أعماق اللهيب وأجعل من سنيني رماداً ليوم حزين وصوت الزمان يسرقني الى البعيد . دقات قلبي أوقفت الزمن للحظة️ عندما سمعت إسم بلادي عبر الاثير ورغم المسافات والكثبان .. نظرت بين عينيها لاح في تفكيري صفو الايام الجميلة️ أيام الصبا حين كان الحب جارفاً ومضى الوقت كشهاب في السماء ودموع الفراق تلاحقني تؤلمني .. أخ️ذتني غربتي وتفرقنا وذبنا في بقايا الزمن .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.3rbqoloob.com
 

القيدة النسفية دانمركي ـ sandheden

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
 
صفحة 1 من اصل 1

تذكر قول الله تعالى { مَا يَلْفِظُ مِن قَوْلٍ إِلا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ } سورة ق الآية 18
صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: المنتدى العام :: قسم الدين ألاسلامي-
أهلا وسهلا بك يا |زائر| في الموقع العربي الاول للتعارف والصداقة والزواج
قوانين وشروط استخدام موقع قلوب العرب | دردشة وشات قلوب العرب | تابعو قلوب العرب على الفيس بوك | تابعوا قلوب العرب على تويتر | الاشتراك في قلوب العرب