أهلا وسهلا بك يا |زائر| في سوق السراي
 
شبكة قلوب العربالرئيسيةالتسجيلدخول

شاطر | 
 
 

 hvis han gifter sig en af dem

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
lobnan
عضو نشيط
عضو نشيط
avatar

الدولة : لبنان
عدد المساهمات : 98
تاريخ التسجيل : 21/12/2010
العمر : 48
ذكر
 
مُساهمةموضوع: hvis han gifter sig en af dem    الأربعاء يناير 05, 2011 2:57 am

 


Døren til hvad han siger, hvis han gifter sig en af dem
Fortælles af kvinder i arbejde dag og nat, Ibn Majah, og andre fra al-Hasan må Allah være tilfreds med ham, at Aqeel ibn Abi Talib gift kvinde blev sagt til ham: Balrvae og drenge, han hørte Allahs Sendebud fred være med ham, siger: "Hvis han gift med en af jer, lad ham sige det Gud velsigne dig og velsigne dig." Balrvae en reform, men denne sætning "Balrvae og drenge", er teksten af nogle af de Shaafa'is på deres had.
Al-Bayhaqi og andre fra Abu Hurayrah må Allah være tilfreds med ham, at Profeten fred være med ham var, da en mand - det vil sige, hvis de er gift - sagde: "Gud velsigne dig, og du sammen i godhed."
Døren til, hvad han siger, når opbygge deres ægtefælle
Fortælles af kvinder i arbejde dag og nat og Tabaraani i bøn for Abdullah bin Amr, må Allah være tilfreds med ham sagde: Allahs Sendebud fred være med ham: "Hvis han gift med en af jer kvinder tager fat i hendes pandelok og sige: Jeg beder jer om godhed og den gode, hvad der er uløseligt forbundet med det, og søge tilflugt i dig fra det onde det onde, hvad Det ligger. " Den gode er uløseligt forbundet med det: nogen god etik.
Døren til det, han siger, når der samleje
Berettet af Bukhari og Muslim og andre fra Ibn Abbas, må Allah være tilfreds med ham: Allahs Sendebud fred være med ham: "Hvis en af dem, når han kommer til hans familie sagde:". I Guds navn, sparet Gud os Djævelen og Djævelen side er Rozktna, Vewold de får et barn ikke lide Djævelen aldrig "
Døren til, hvad han siger, at hvis han lagde en ny kjole
Eller sammenligne
Tirmidhi og Ibn Majah og Ahmad Omar må Allah være tilfreds med ham sagde: Jeg hørte Allahs Sendebud fred være med ham, siger: "Det er iført en ny beklædningsgenstand og sagde: Lovet være Allah, der har iklædt mig med Aware tags Aourti og jeg gør i mit liv, og derefter fortsatte med at klæde Opret utrolige var det spare på Gud og i rammerne af den almægtige Gud, og til dækning Guds levende og døde. " Skaber nogen slitage, hvad Aware tags: Esther, jeg skjule, skjule og jeg ser: skjult, Alknf Jakker, CNF Gud og fortielse af mening og en blev sagt for at bekræfte.
Døren til, hvad han siger til sin bror, hvis han anser det
Ny kjole
Bukhari berettede fra Umm Khalid må Allah være tilfreds med hende: kom til profeten fred være med ham, klædt i sort Khmisp sagde: "Fra denne kan du se Nksoha Kmis" Han forblev tavs folk, sagde han: "Bring mig Um Khalid." Og bragte mig profeten fred være med ham Volpsoneha hånden og sagde: ". Han og Okgay" To gange. Kmis Apparel sort lærer parter og være snert eller uld, helst Scuff Opret.
Døren af, hvad der bliver sagt, når vinden blæser
Fortælles af Bukhari i litteraturen og single-Tabaraani og Abu Ali Anas må Allah være tilfreds med ham, at Profeten fred være med ham, var alvorlige, hvis Hajt Wind sagde: ". O Allah, jeg beder Dig om det gode er blevet sendt, og jeg søger tilflugt i dig fra det onde, hvad Han sendte det" Vind Hajt ingen vind blæste.
Berettet af Abu Dawood og andre fra Abu Hurayrah må Allah være tilfreds med ham om, at Allahs Sendebud fred være med ham sagde: "Vinden i Ånd Gud den Almægtige kommer med medfølelse kommer straf, hvis Roeetmoha ikke Zboha og bede om Guds godhed, og Astaizu værst."
Siger: "Guds ånd", som Guds nåde mod Hans slaver.
Al-Bukhari og Muslim og andre fra Aisha, må Allah sagde: Profeten fred være med ham, hvis ramte vinden sagde: "O Allah, jeg beder Dig om sin godhed, og det gode, der er i dem, og de gode er blevet sendt, og søger tilflugt i dig fra det onde det onde, det onde, som har sendt ham."
Døren af, hvad der bliver sagt, når det er regnvejr
Al-Bukhaari, Ahmad og al-Bayhaqi og andre fra Aisha, må Allah være tilfreds med, at Allahs Sendebud fred være med ham, hvis han så regnen sagde: ". O Allah, gør det Ziba Tillykke" Foretag eventuelle Ziba Tillykke Marker dette regnvejr Ziba stærke Salige nogen stor fordel.
Dør til at undervise de døde, og hvad der bliver sagt, når
Tilstedeværelsen af Dead
Berettet af Muslim, Tirmidhi og andre fra Abu Saeed al-må Allah være tilfreds med ham sagde: Allahs Sendebud fred være med ham: ". Til din død lærte der er ingen anden gud end Allah"
Berettet af Muslim og al-Bayhaqi, Ahmad og andre fra Umm Salamah, må Allah sagde: Allahs Sendebud fred være med ham at Abu Salamah har øjnene Vogamadh sagde så: ". Ånden, hvis du fange efterfulgt af synet Han råbte folk fra sin familie, sagde han:" Du skal ikke beder imod jer selv, men okay, for englene tror på hvad du siger, så sagde: O Allah, tilgiv Abu Salamah, øge sin status i guidede, og Okhalafh har efterladt, og tilgiv os og ham, o Herre, Gud giver også ham i hans grav, og belyse det for ham ". Okhalafh og har efterladt nogen redde hans afkom i fremtiden, åbnet for ham i hans grav, der har udvidet sin grav.
Døren af, hvad der bliver sagt i det hænger døde i graven
Tabaraniyy og andre fra Ibn 'Umar sagde: Allahs Sendebud fred være med ham: "Hvis du sætter din døde i deres grave og siger:. I Guds navn og Sunnah Allahs Sendebud fred være med ham" Dead sænket alle sagging, og Sunnah af Hans Sendebud fred være med ham nogen følger Sunnah af profeten i den handling.
Hentes dør når katastrofe
Berettet af muslimske og Tabaraani i den store Umm Salamah, må Allah være tilfreds med hende: Jeg hørte Allahs Sendebud fred være med ham, siger: "Der er ingen slave ramt af en katastrofe og siger: jeg er Gud og til Ham vender vi tilbage, O Allâh i denne katastrofe og Okhalafni bedre end hende, men Eajerh Gud i ulykke Okhalafh og bedre end hende. "
Døren af, hvad der bliver sagt, når du besøger gravene
Berettet af Muslim og Ibn Majah, Ahmad og andre fra Buraydah må Allah være tilfreds med ham sagde: Allahs Sendebud fred være med ham at undervise dem, hvis de går ud til kirkegården var Qailhm siger: ". Fred til mennesker hjem fra de troende og muslimer, og jeg, om Gud vil, efterfølgerne" De mennesker og betydningen af hjemmet beboerne.
Berettet af muslimske og Tabaraani fra Abu Hurayrah må Allah være tilfreds med ham, at Profeten fred være med ham kom til kirkegården og sagde: ". Fred være med dig hus folk tro, og jeg, om Gud vil du efterfølgere"
Muslim også fortælles og kvinder og andre fra Aisha, må Allah sagde: "Allahs Sendebud fred være med ham:" Fred til mennesker hjem fra de troende og muslimer, Gud forbarm dig over os og ansat den bagud, og jeg, om Gud vil, efterfølgerne ".
Al-Tirmidhi i sin Sunan fra Ibn Abbas, må Allah være tilfreds med ham: Allahs Sendebud fred være med ham grave i byen vendte sig imod dem og sagde: ". Fred være med dig O folk af gravene, Gud tilgive os og jer, vores forgængere og vi påvirker" Tirmidhi sagde, at det er en hasan hadeeth mærkelig.
Bede ved døren til stress og modgang
Ibn Haban, Ahmad og Tabaraani Ali bin Abi Talib, må Allah være tilfreds med ham sagde: ruby Allahs Sendebud fred være med ham disse ord, og han fortalte mig, der fik mig angst eller alvorligheden af, at for at sige dem også: "Der er ingen anden gud end Allah Karim Halim, og priste og velsignede Herre Tronen, og takke Gud Lord of the Worlds ". Karim er en masse gode nåde begynder før modenhed og så slags velgørenhed er Astthabp, Halim er tilgivelse og tålmodighed, som ikke rørte ved vrede og ulydighed ulydige, og Halim er knyttes med evne. Han siger:), men Gud kender Halim (. [Al-Hajj].
Og Tabaraniyy og Ibn Abi Shaybah Ali må Allah være tilfreds med ham sagde: "Hvis du spørger et behov og jeg ønskede at lykkes, siger:" Nej Gud end Allah alene uden partner, den Almægtige, der er ingen anden gud end Allah, alene uden partner, Halim Karim, så spørg efter dit behov ".
Berettet af muslimske og kvinder i arbejde dag og nat, og andre fra Ibn Abbas, må Allah være tilfreds med, at Allahs Sendebud fred være med ham var, hvis hans parti er sagt: "Der er ingen anden gud end Allah Halim stor, er der ingen anden gud end Allah, Lord of the Throne, der er ingen anden gud end Allah, Lord of the Throne Der er ingen gud end Allah, Herre himlen og Lord of the Earth, Lord of the Mighty Tronen ", og kalder derefter. Og betydningen af hans skade, og han blev alvorligt.
Abu Dawood, Ibn Majah, Ahmad og al-Tabaraani og andre navne på muslimske Umays af Allah sagde: Allahs Sendebud lærte mig fred være med ham ord at sige, hvornår den ængstelse: "Gud er min Herre, ikke forbinder noget med ham." Asma bint Umays er gift med Jaffar søn af Abi Talib, piloten, så Abu Bakr, så kan Allah være tilfreds med dem.
Kvinders fortælles fra Thawbaan må Allah være tilfreds med ham, at Profeten fred være med ham, hvis han undrede sig over noget, sagde han: "Allah er min Herre ikke forbinder noget med ham."
Al-Bukhari og Muslim i den rigtige og kvinder i de store fra Ibn Abbas, må Allah være tilfreds med, at Allahs Sendebud fred være med ham plejede at sige, når kvaler: "Ingen gud, men Gud den Almægtige Halim, der er ingen anden gud end Allah, Lord of the Throne, der er ingen anden gud end Allah, Herre himlen og Lord of the Earth Lord of the Throne. "
Abu Dawood fortælles i Sunan og kvinder i dag og nat og Ibn andre fra Abu hjul må Allah være tilfreds med ham om, at Allahs Sendebud fred være med ham sagde: "Invitationer nødstedte: O Allah, Din barmhjertighed Jeg ønsker ikke nogen til mig selv et øjeblik, jeg repareret alle mine anliggender, der ikke er nogen gud, men du ". Blink med øjet: winking øjenvipper, min forretning eventuelle nuværende.
Al-Kvinder og guvernøren, Ahmad og Bayhaqi fra Saad bin Abi Waqas må Allah være tilfreds med ham sagde: Allahs Sendebud fred være med ham: "Inviter en Nonne efterlyst i maven af hvalens: Der er ingen anden gud udover Dig Glory jeg var af undertrykkerne, blev ikke inviteret af muslimer i den vanskelige situation for men Gud svarede ham. "
Dør til at bede for udryddelse af religion
Al-Tirmidhi, fastslog, at Ali må Allah være tilfreds med ham sagde til en mand: ikke at sige ord, som Allahs Sendebud fred være med ham hvis du kan lide et bjerg for værktøj Gud den Almægtige siger: "O Acfni Bhlalk for Hramk, og Ognni nåde mig der."
Hafiz Ibn Hajar sagde: "Unge fremmed.
Og Tabaraniyy og Ibn Abi Shaybah og andre fra Abu Hurayrah må Allah være tilfreds med ham, at Profeten fred være med ham sagde til Fatima, må Allah være tilfreds: "Sig:" O Herre af syv himle og Lord of the Mighty Tronen, vor Herre, Herren af alt hus Toraen, Bibelen og Koranen store, du er den første er der intet, før og dig der er intet efter den anden, og du er tilsyneladende ikke noget over, er du ikke sub-dunk ting, tilbringer vores religion og Ognna af fattigdom. " Betydningen af at sige, "Du og jeg", at Gud eksisterer ikke starter for sin eksistens og intet er ikke starter for sin eksistens, undtagen Gud, og meningen med ordene »Du er den anden«, at Gud eksisterer er ikke enden på sin eksistens, betydningen af ordene »og du er vist«, at alt peger på Guds eksistens, og betydningen af ordene » og du er sub-«, som Gud brugte til at dække alle illusioner er ikke bekendt med. Det er forstået på sunnier og gruppen sagde fred være med ham », og du er tilsyneladende ikke noget over, er du ikke sub-dunk ting«, at Gud eksisterer uden et sted.
Bede ved døren for at møde fjenden
Berettet af Bukhari og Muslim og andre fra Abdullah ibn Abi fyldigere må Allah være tilfreds med ham sagde: Allahs Sendebud fred være med ham: "O Allah, Revealer af bogen, en hurtig beregning, skyerne, Erobreren af parterne, besejre dem og rystede dem." Hurtig beregning af eventuelle sanktioner, slå dem og rystede dem og overgive enhver meste tabere.
Abu Dawood, Tirmidhi og kvinder og andre fra Anas må Allah være tilfreds med ham, at Profeten fred være med ham, var et mysterium, hvis han sagde: ". O du overarm og du og din Nasiri kamp" Du overarm enhver udpeget Nasser, Nasseri og du og jeg mener alle Qoni.
Døren til, hvad han siger, at hvis bange for nogle mennesker
Berettet af Abu Dawood og Ibn al-Bayhaqi og guvernøren og andre fra Abdullah, at Profeten fred være med ham, hvis han frygtede nogle mennesker sagde: "Åh Gud, gør du Nhoarham og vi søger tilflugt i dig fra deres ondskab." Betydningen af udtrykket "hvis han frygtede et folk", som var frygtet, hvis naturlige frygt, og frygt ikke ost fordi det er ufejlbarlig, og betydningen af udtrykket "inna Nhoarham" Vi beder Dem om at hjælpe os på dem.

 

 

 

 


الموضوع : hvis han gifter sig en af dem   المصدر : موقع قلوب العرب

lobnan ; توقيع العضو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حمادهـ
مشرف قلوب العرب
مشرف  قلوب العرب
avatar

عدد المساهمات : 1502
تاريخ التسجيل : 10/08/2009
العمر : 35
ذكر
 
مُساهمةموضوع: رد: hvis han gifter sig en af dem    الأربعاء يناير 05, 2011 10:49 am

 

لافائدة من تلك المواضيع اخي ,, نريد مواضيع باللغة العربية

 

 

 

 


الموضوع : hvis han gifter sig en af dem   المصدر : موقع قلوب العرب

حمادهـ ; توقيع العضو


لسعتني عقارب الوقت تسارقني الاحزان .. ايام مضت والشمس لا تشرق إلا لتبعث في عيني ضوء النهار .. كأن الغربة️ تأسرني في أعماق اللهيب وأجعل من سنيني رماداً ليوم حزين وصوت الزمان يسرقني الى البعيد . دقات قلبي أوقفت الزمن للحظة️ عندما سمعت إسم بلادي عبر الاثير ورغم المسافات والكثبان .. نظرت بين عينيها لاح في تفكيري صفو الايام الجميلة️ أيام الصبا حين كان الحب جارفاً ومضى الوقت كشهاب في السماء ودموع الفراق تلاحقني تؤلمني .. أخ️ذتني غربتي وتفرقنا وذبنا في بقايا الزمن .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.3rbqoloob.com
 

hvis han gifter sig en af dem

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
 
صفحة 1 من اصل 1

تذكر قول الله تعالى { مَا يَلْفِظُ مِن قَوْلٍ إِلا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ } سورة ق الآية 18
صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: المنتدى العام :: قسم الدين ألاسلامي-
أهلا وسهلا بك يا |زائر| في الموقع العربي الاول للتعارف والصداقة والزواج
قوانين وشروط استخدام موقع قلوب العرب | دردشة وشات قلوب العرب | تابعو قلوب العرب على الفيس بوك | تابعوا قلوب العرب على تويتر | الاشتراك في قلوب العرب